vijest

0

Gradski derbi ipak će se održati: Dinamo i Uspinjača Gimka loptu i parket zamijenili FIFA-om 20!

26.03.2020 12:38 | Germanijak

Okršaj počinje u 20 sati.

Veličina slova A A A

U petak 28. ožujka, u Domu sportova II i pred kamerama Hrvatske nogometne televizije, trebala se odigrati najzanimljivija utakmica posljednjeg kola regularnog dijela 1.HMNL, gradski derbi između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke.

No, kao što znamo, nastavak futsal prvenstva, kao i sve ostale sportske aktivnosti, odgođene su za neka kasnija, mirnija vremena. 

No, Futsal Dinamo i Uspinjača Gimka ovaj će tjedan ipak odigrati gradski derbi, ali ne na parketu, već u na virtualnom serveru Play Stationa 4. 

Futsal Dinamo je tako izazvao gradske rivale na dvoboj u video-igri FIFA 20. Dinamo će predstavljati Filip Novak i Andrija Vrcan, a Uspinjaču Gimku David Mataja i Ivan Obšivač. Ova četiri igrača odigrat će međusobne dvoboje, a ako nakon četiri utakmice rezultat bude izjednačen, odigrat će se majstorica.

Uspinjača Gimka se tako pridružila Dinamu u nastojanju da zabavi svoje navijače u ova teška vremena samoizolacije, ali i da široj hrvatskoj javnosti omogući gledanje jedinog sportskog događaja koji se u ovom trenutku igra u državi.

Prijenos e-sport derbija možete pratiti na Dinamovom YouTube kanalu u petak od 20 sati, a ovaj vikend održat će se i dva Dinamova online turnira u igrici FIFA.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Futsal Dinamo)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka