vijest

0

Gotovo! Barcelona kupila beka od 25 milijuna eura, predstavljanje idući tjedan

03.08.2019 15:48 | Germanijak

Odlična kupovina bi ovo mogla biti.

Veličina slova A A A

Lista potencijalnih kandidata za mjesto lijevog beka, odnosno zamjene za Jordija Albu u jednom trenutku sadržala je čak sedam imena, ali od početka ljeta znalo se da je samo jedan igrač zaista na radaru Blaugrane – Junior Firpo.

Stoga i ne čudi što je s više strana stigla potvrda da je Barcelona završila transfer Španjolca rodom iz Dominikanske Republike! Pouzdani novinar talijanskog Sky-a Fabricio Romano, a onda i Radio Catalunya, gotovo su istovremeno objavili da su Barcelona i Betis postigli totalni dogovor za još jedan važan transfer na Camp Nou!

Firpo bi u Kataloniju mogao stići već sutra, a promocija će biti zakazana za sljedeći tjedan. Iako je Betis inzistirao na uplaćivanju otkupne klauzule od 50 milijuna eura, Barcelona će za ovaj posao iskeširati više nego upola manje novca. Naime, radi se o cifri nešto manjoj od 25 milijuna europskih novčanica, točnije 18 fiksno + 7 u bonusima.

Junior Firpo se ovog ljeta nalazio na listi želja Jurgena Kloppa, ali je na kraju prevagnula želja mladog španjolskog reprezentativca da ostane u zemlji koja ga je nogometno odgojila i zaigra za jedan od najvećih klubova svijeta.

U prošloj sezoni Fipro je imao 29 utakmica u svim natjecanjima, a skupio je ukupno tri gola i pet asistencija.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka