vijest

0

Gori cijeli grad! Klub kontroverznog vlasnika slavi titulu nakon 34 godine (VIDEO)

21.04.2019 20:00 | Germanijak/I.G.

Proslava održana noć prije matematičkog osiguranja naslova.

Veličina slova A A A

Nogometni klub PAOK iz Soluna, danas ima priliku po prvi put nakon 34 godine postati prvakom Grčke. Još od davne sezone 1984./85', Solunjani nisu uspjeli srušiti dominaciju Panathinaikosa i Olmypiacosa, ali nakon potonuća ove dvije ekipe, PAOK je uspio dočekati svoje trenutke slave.

ODIGRAJ PAOK - Levadiakos

Klub pod vodstvom kontroverznog vlasnika Ivana Savvidisa, koji je prošle godine ušetao s pištoljem na travnjak, danas je igrao utakmicu 29. kola, odnosno predzadnjeg ove sezone, a u goste im je u Solun došao predzadnji klub prvenstva Levadiakos. Gosti su već izgubili sve šanse za ostanak u prvoligaškom društvu, a domaći navijači su – unatoč činjenici što naslov nije matematički osiguran – odlučili prirediti pravu feštu. Razlog leži i u činjenici što im je jučer bio i 93. rođendan kluba.

Zapaljene su bengalke diljem Soluna, a cijeli grad je doslovno 'gorio' u crvenim bojama zapaljenih bengalki. Olympiacos je zaostajao pet bodova za PAOK-om te još živjela nada u preokret. Ipak, odlična obrana Solunjana nije dopustila niti pogodak gostiju, kojima su s druge strane utrpali pet komada i za službeno osiguranje prvog naslova nakon 34 godine, odnosno trećeg u svojoj povijesti.

 

 

 

(Foto: screenshot)

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka