vijest

0

Germanijak dijeli dres Hajduka

09.07.2019 10:03 | Germanijak

Osvojite dres Hajduka uoči starta europske sezone Bilih.

Veličina slova A A A

Hajduk će u utorak na Malti otvoriti novu sezonu, a ispit na premijeri Oreščanin i društvo imat će protiv malteške Gzire United od 18 sati u 1. kolu kvalifikacija za Europsku ligu. Ovo će Bilima biti četvrto gostovanje na Malti, a u dosadašnja tri nije imao većih problema s malteškom opozicijom. Sva tri puta Bili su pobijedili u toj zemlji pa je za očekivati kako će isto ponoviti danas.

ODIGRAJ >>> Gzira United - Hajduk

A kako biste spremni dočekali uzvrat u Hrvatskoj, Germanijak u suradnji s Germania Sport kladionicom za Vas ima posebne nagrade. Uz našu standardnu rubriku četvrtkom, u kojoj pogađate Zagonetnu ličnost, u kojoj dijelimo bonus vaučere za klađenje, dijelili smo dresove za finale Hrvatskog kupa, Lige prvaka i Europske lige, a uoči starta europskih uzbuđenja, Germanijak ima još jedan nagradni poklon za Vas.

*NAPOMENA: Pažljivo pročitajte upute za sudjelovanje u igri

Riječ je o dresu Hajduka, kojeg možete osvojiti tako da pogodite točnu minutu prvog postignutog gola na utakmici protiv Gzire koja će započeti u 18 sati, a kako biste ušli u nagradnu igru i u pogođenu točnu minutu morate znati preostala pravila.

Pravila su sljedeća:

1. Pravo sudjelovanja imaju samo punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

2. Sudjelovati mogu samo autori komentara koji su lajkali i prate Facebook profil Germanijak.hr te koji su komentar ostavili s profila na kojem je njihovo pravo ime.

3. Moguće je prognozirati samo jedan put, a komentar se ne smije naknadno uređivati.

4. U obzir se uzimaju samo komentari poslani do utorka 9.7.2019. do 17:50h.

5. Kao točan, uzima se službeni podatak s utakmice.

6. U slučaju kad dva ili više sudionika pogode točnu minutu prvog gola, za pobjednika se uzima komentar koji je na FB stranici Germanijaka objavljen ranije.

7. U slučaju da niti jedan Vaš komentar ne bude točan, za pobjednika se uzima komentar sa brojkom najbližom službenom rezultatu.

8. U slučaju da niti jedan Vaš komentar ne bude točan, a dva ili više sudionika ponude odgovore sa brojkom jednako udaljenom od službenog rezultata, za pobjednika se uzima onaj komentar koji je na FB stranici Germanijaka objavljen ranije.

9. Dijelimo samo jedan dres nogometnog kluba Hajduk.

 

(Foto: Germanijak grafika)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka