vijest

0

Gdje ide ovaj svijet? Kineski klub Baleu nudi plaću od 1,2 milijuna funti – tjedno!

09.07.2019 14:32 | Germanijak/I.A.S.

Ovo više nema smisla..

Veličina slova A A A

Kako prenosi britanski The Sun, Velški superstar i jedan od najboljih njihovih igrača svih vremena Gareth Bale ubrzo bi mogao oboriti sve rekorde po pitanju primanja nekog sportaša.

Primanja ovog 29-godišnjaka u Real Madridu iznose oko 600 tisuća funti tjedno, a navodno se javio jedan kineski prvoligaš koji te novce želi udvostručiti!

Bale je proteklih tjedana, a možemo slobodno reći i mjeseci, u velikoj nemilosti, kako trenera Zinedinea Zidanea, tako i svih španjolskih medija. Njegove igre prošle sezone nisu bile na razini te mnogi smatraju kako je ovo pravo vrijeme za rastanak. Samo, postoji jedan problem, a to je da niti jedan europski klub nije spreman izjednačiti primanja Balea koje on ima u Real Madridu, a sam igrač je nedavno izjavio kako mu nije problem biti suspendiran od strane kluba, i dalje imati velika primanja, a svoj fokus preusmjeriti na golf.

Veliki dio španjolske sportske javnosti smatra kako je Velšanin pretjerao sa svojom izjavom, ali se on nikada radi nje nije ispričao, stoga je vrlo lako moguće da ukoliko ovakva ponuda zaista stigne na adresu Kraljevskog kluba, da ovog fantastičnog krilnog napadača dogodine gledamo na azijskom kontinentu.

Imenom kineskog kluba i dalje se samo nagađa ali u svakom slučaju ne treba zaboraviti staru izreku koja kaže „gdje ima dima, ima i vatre“.

 

 

(foto:Reuters)   

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka