vijest

0

Gattuso je bivši, poznata imena trojice kandidata za njegovo mjesto

28.05.2019 08:32 | Germanijak/I.A.S.

Sky Sport Italija ima neke zanimljive informacije

Veličina slova A A A

Gennaro Gattuso uskoro postaje bivši. Vijest je to koja neće iznenaditi većinu navijača, a bome ni razočarati.

Nema sumnje da je nekadašnji nogometaš Milana bio ljubimac publike. U momčadi punoj tehničara on je bio razbijač te je svojim bespoštednim zalaganjem kupio ljubav svakog navijača Milana.

Kao trener, dočekan je sa velikim očekivanja, ali tako veliki klub kao što je Milan ipak je izgleda bio preveliki zalogaj u njegovoj karijeri.

Milan je ovu sezonu završio na petom mjestu, s jednim bodom manje od gradskog rivala Intera koji će dogodine igrati Ligu prvaka, dok će se Rossoneri morati zadovoljiti Europa ligom.

Navijači i uprava smatraju kako očekivanja nisu ispunjena te za ovaj svojevrsni neuspjeh većina krivi trenera.

Trenutno su poznata imena trojice naizglednijih kandidata za preuzimanje Gennarove pozicije, a oni su: trener Monaca Leonardo Jardim, trener Lazia Simone Inzaghi i trener Sampdorije, i po mnogima najizgledniji kandidat, Marco Giampaolo.

Neki mediji navode kako postoji mogućnost razmjene trenera između Sampdorije i Milana, ali za Gattusa su zainteresirani još neki klubovi.

Fiorentina će od naredne sezone imati novog vlasnika Rocca Commisa koji će uskoro otkupiti klub od braće Dell Valle koja su trenutno vlasnici Viola. Commisa bi kada vijest postane službena kao svoje prve dvije akvizicije doveo trenera i sportskog direktora čija imena ne skriva, a ona su Gennaro Gattuso i Max Mirabelli.

U svakom slučaju očekuje nas zanimljivih par mjeseci u talijanskom nogometu.  

 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka