vijest

0

Francuski medij: Griezmannov novi vlasnik uplatio 120 milijuna eura

12.07.2019 09:35 | Germanijak/I.A.S.

L'Equipe je nagovijestio kraj sapunice koja je potrajala duže od Santa Barbare.

Veličina slova A A A

Novci su stigli, odšteta je plaćena, a kako bi se transfer u potpunosti realizirao i kako bismo od sljedeće godine gledali Francuskog čarobnjaka u dresu Barcelone dijele nas samo sitnice.

Antoine Griezmann u narednih bi nekoliko dana (ili ako je vjerovati navodima francuskog L'Equpea to bi se trebalo dogoditi danas) ovaj Francuz bi i službeno trebao biti predstavljen kao novi suigrač Lea Messija, Luisa Suareza, Ivana Rakitića i ostatka društva.

PSG je uz Barcu bio najbliži dovođenju ovog 28-godišnjaka iz Macona, ali prema svemu sudeći uskoro bivši igrač Atletica odlučio se kako mu nije u cilju biti prva violina kluba kao što bi to bio u PSG-u (iako je i to upitno kada u glavama imamo kako tamo igraju igrači poput Mbappea i Neymara), te bi svoj nogometni put trebao nastaviti u sjeni najvećeg nogometaša svih vremena Lionela Messija.

U drugom najvećem gradu u Španjolskoj Griezmann bi trebao formirati najubojitiji napad svijeta u kojem već sada igraju Suarez i Messi, a njegovim dolaskom u Blaugranu nameće se pitanje kakva je budućnost Philippea Coutinha.

Iako je riječ o senzacionalnom transferu, očekivanog velikog dočeka ovog napadača neće biti, budući da su u ovom trenutku na Camp Nou radovi na promijeni travnjaka, pa bi tako moguće negodovanje određenog dijela navijača moglo biti izbjegnuto.

Treba naglasiti kako je ovaj transfer već mnogo puta bio okarakteziran kao „gotova stvar“, ali budući da se još uvijek transfer nije u potpunosti ostvario, navode francuskih medija uzeti ćemo sa dozom rezerve, a da je Griezmann novi igrač Barcelone povjerovati ćemo onog trenutka kada ga vidimo sa dresom Barcelone u rukama.

(foto:Reuters)   

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka