vijest

0

FOTO: Pogledajte kako su talijanski satiričari isprdali 'bezobraznog' Kukoča!

10.01.2017 17:36 | Germanijak

Kukoč se našao na meti talijanske satirične Facebook stranice, što nije najbolje primio...

Veličina slova A A A

Tonći Kukoč, „bezobrazna“ ljevica kojoj je često brži jezik od razuma, ovih dana se vratio nogometu nakon što je potpisao za trenutno vodeću momčad Premier lige Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara.

Kukoč, koji je u Mostar stigao nakon ipak neuspjele karijere u dresovima talijanskih niželigaša Livorna i Coma, nije nikada štedio riječi, bilo da je pravično stao u obranu često nepravedno demoniziranih navijača, bilo da komentira suigrače bez doze samokritike.

Tako su često na njegovoj meti bili igrači koji bi bili pozivani u reprezentativni kadar na poziciji lijevog beka, koju i sam okupira. Pa je vrlo brzo Hrvoje Milić, koji sada igra u Fiorentini postao „pilić“, a nije štedio ni veterana Danijela Pranjića. Zanimljivo, na satiričnoj Facebook stranici – popularnoj u Italiji – zvanoj „Serie B ignorante“  - koja je posvećena sprdanju sa igračima i stvarima vezanima uz Serie B čest gost u komentarima bio je upravo Tonći, s posebnim pikom na Interovog braniča Andreu Ranocchiju, za kojeg je Kukoč redovito na osebujan način davao do znanja da po njegovom mišljenju talijanski reprezentativac nije materijal za elitni nogomet. I to je davao do znanja „blago rečeno“.

Međutim, autori stranice su se sjetili njegovih kritika Ranocchije nakon što je i službeno objavljen njegov potpis za Zrinjski, pa su uz sliku njega s dresom mostarskog kluba postavili i posprdni komentar kako „istini za volju, Ranocchia ipak nikada neće igrati za prvoligaša Bosne i Hercegovine“, što je u skladu s njihovim ironičnim komentarima i podbadanjem. Ipak, Tonći to nije najbolje primio, što jasno pokazuje i njegova reakcija u komentarima koju, pristojnosti radi, ipak bolje da ne prevodimo.

Ipak, nadamo se da će Tonći ponovno biti „bezobrazan“, te da će manje sudjelovati u ovakvim besmislenim Facebook prepucavanjima, a više vraćati formu u dresu Zrinjskog.

(Foto: Pixsell/Instagram)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka