vijest

0

Fener dao posljednju ponudu Bjelici

20.05.2020 16:47 | Germanijak/I.G.

Može izabrati dva pomoćnika, a dovest će mu i bivšeg Vatrenog.

Veličina slova A A A

 

Posljednjih se tjedana poprilično pisalo o odlasku Nenada Bjelice u Fenerbahce. Čini se kako bi ta priča uskoro mogla dobiti svoj epilog jer je turski velikan odradio zadnju rundu pregovora s hrvatskim strategom i njegovim pomoćnicima te im je dao posljednju ponudu, prenosi turski Fotospor.

Prema njihovim informacijama, vodstvo istanbulskog kluba na čelu sa predsjednikom Alijem Kocom, Emreom Belozogluom koji je preselio s travnjaka direktno u fotelju, te još dvojicom, Selahattinom Bakijem i Kemalom Danabasom, održalo je sastanak s donedavnim strategom Dinama.

Bjelica je predstavio svog pomoćnika iz Maksimira, Renea Pomsa, a u priču su uključeni i bivši košarkaš Mirsad Turkcan te Tomislav Erceg, prenosi Fotospor.

Nadalje, piše isti izvor, uprava 'crno-žutih' dala je Bjelici posljednju ponudu prema kojoj je Ali Koc dao riječ Bjelici da s njim žele završiti ovu sezonu i odradili sljedeću koja im je krucijalna. Nadalje, Koc je dao riječ osječkom stručnjaku da će nakon sljedeće sezone potpisati trogodišnji ugovor ukoliko „sezona ne bude katastrofalna“ te će se nakon izbora u klubu realizirati projekt zamišljen s njim u glavnoj trenerskoj ulozi.

Što se financijske strane tiče, ona ostaje ista kao i prije nekoliko tjedana s tim da su povećali potencijalne premije u slučaju uspjeha. Što se proračuna za transfere tiče, također, morat će raditi s vrlo limitiranim sredstvima i koristiti se omladinskim pogonom, a što se pomoćnika tiče moći će dovesti samo dva pomoćnika koja je on izabrao, ostali će biti odabrani od strane Fenera.

Sada je loptica na Bjeličinoj strani terena i njegova je posljednja riječ – hoće li prihvatiti ovu ponudu ili ne.

 (Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka