vijest

0

Eriksen spakirao kovčege za Milano, imat će monstruoznu plaću

16.01.2020 17:37 | Germanijak

Evo koliko će Tottenham zaraditi.

Veličina slova A A A

Jedna od najintrigantnijih transfer priča ove zime bliži se svom kraju. Iako ona seže još od ljetos, te su joj kumovale raznorazne unutarklupske sapunice u Tottenhamu, čini se da je na pomolu razrješenje ''Eriksenovog pitanja''.

Interovi navijači u iščekivanju su nekolicine dokazanih zvijezda. Osim danskog veznjaka, na rubu oblačenja crno-plavog dresa su i Olivier Giroud, Ashley Young i Leonardo Spinazzola. Ipak, Christian Eriksen je u centru pozornosti, a iz Milana su danas digli ponudu sa 10 milijuna na 15, no Spursi i dalje zahtijevaju okruglih 20.

No, najnovije informacije odaju kako je postignut dogovor, te da su se dva kluba našla na iznosu od 18 milijuna. Istovremeno, Eriksenov menadžer je sletio u Milano na finaliziranje zadnjih detalja oko transfera. Sâm igrač već se sprema na novo poglavlje u karijeri.

Dobit će ugovor do 2024., a plaća će mu biti enormnih devet milijuna eura godišnje, koja s bonusima može narasti i do deset. Dobar dio novaca za tu namjenu trebao bi doći od prodaje centralnog veznjaka Mattiasa Vecina, za kojeg je planirano utržiti 20 milijuna eura. Zainteresirani su Lazio, Everton, Sevilla i Fiorentina.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka