vijest

0

Englezi odlučili: Liverpool će sigurno proslaviti titulu, poznat novi datum povratka na travnjake

19.03.2020 16:42 | Germanijak/I.G.

Stigla nova odluka Engleskog nogometnog saveza.

Veličina slova A A A

Pala je službena odluka.

Engleski nogometni savez danas je imao sastanak na kojemu su donesene nove odluke vezano uz nastavak prvenstva. Te odluke će se prvenstveno svidjeti navijačima Liverpoola, ali i svim zaljubljenicima u Premiership koji bi se prema novim procjenama trebao vratiti za malo više od mjesec dana.

Naime, zajednički stav vodstva Engleskog nogometnog saveza i Premier lige taj je da klubovi i dalje ne smiju trenirati minimalno do 3. travnja. Novi datum povratka na travnjake je 30. travnja, ali i on će biti podložan promjeni, naravno, ovisno o situaciji sa koronavirusom i njegovim daljnjim/zaustavljenjem širenja.

Ako se Premiership i nastavi od svibnja pa nadalje, utakmice će se vrlo vjerojatno igrati iza zatvorenih vrata.

Novost je da su vodstvo lige i Savez privremeno ukinuli odredbu prema kojoj se jedna od dviju najjačih nogometnih liga na svijetu moraju završiti do 1. lipnja. Zajednički stav koji je izglasan na sjednici je taj da sljedeća sezona ne može početi prije nego se prethodna, dakle ova, završi.

To znači da će Liverpool sigurno imati priliku za potvrditi naslov prvaka pa makar se ova sezona nastavila i na jesen, objavio je tamošnji Savez.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka