vijest

0

Engleski klubovi dobili zeleno svjetlo za prijateljske utakmice, ali pod tri uvjeta

03.06.2020 12:44 | Germanijak/M.N.

Premier liga starta 17. lipnja derbijem Manchester Cityja i Arsenala.

Veličina slova A A A

Već je neko vrijeme poznato da se Premiership nastavlja 17. lipnja, a sad su klubovi dobili zeleno svjetlo za pripremne utakmice.

Međutim, čelnici Premier lige su klubovima postavili tri uvjeta kako mogu odigrati prijateljske dvoboje.

 

 

Naime, prvi uvjet je da gostujuća momčad ne smije dogovoriti susret u mjestu do kojeg se treba putovati duže od 90 minuta.

Drugi uvjet se tiče sudaca, a njih neće biti na tim dvobojima. Točnije, njihovu ulogu treba preuzeti netko iz stručnog štaba jedne ili druge ekipe.

Posljednji uvjet je taj da igrači na te susrete moraju putovati u osobnim automobilima.

Tek trebamo vidjeti kako će klubovi organizirati i ispoštovati te odluke, a za sad također nije poznato ni koliko će i hoće li koji klub imati pripremnih utakmica.

Pogledajte TEČAJEVE na mečeve stolnog tenisa.Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka