vijest

0

Dvostruka pobjednica Svjetskog kupa šokirala prekidom karijere

23.05.2020 22:49 | Germanijak/M.N.

Osjetila je da je vrijeme za konačnu odluku.

Veličina slova A A A

Anna Veith, dvostruka pobjednica skijaškog Svjetskog kupa te olimpijska pobjednica odlučila je kako je u 30. godini vrijeme za kraj sportske karijere.

Austrijanka je kao razlog navela mnoge povrede koje su je sve više počele sputavati te se odlučila posvetiti obiteljskom životu.

„Istina, odlučila sam završiti skijašku karijeru. Na kraju, to nije bila teška odluka. Još tokom sezone sam osjetila da to nije ono što želim i dugo sam se pitala što to znači“, izjavila je Veith.

„Znala sam da bi u budućnosti samo bilo sve teže. Nedostajat će mi adrenalin, ali vrijeme je da se krene dalje“, dodala je.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka