vijest

0

Dvije jedinice za sjajnih 3,29!

14.11.2017 17:10 | Germanijak

U nižerazrednom engleskom nogometu kriju se zanimljivi tipovi.

Veličina slova A A A

 

Reprezentativna stanka ne odnosi se na niželigaška natjecanja. Tako se igraju dvije zaostale utakmice 14. kola Vanarama National League North, šestog stupnja engleskog nogometa.

> ODIGRAJ BRACKLEY TOWN – SOUTHPORT

Ovdje ne bi trebalo biti previše dvojbe oko ishoda utakmice. Brackley se trenutno nalazi na 3. mjestu prvenstvene tablice i dok im je vodeći Salford pobjegao za sedam bodova, borba za status njihove pratnje je žestoka. Četiri se kluba nalaze u četiri boda i Brackley večeras računa na pobjedu. Na ruku im ide činjenica da je Southport tek na 15. mjestu, ali i forma. Brackley ima četiri uzastopne pobjede, a Southport nije pobijedio u posljednjih devet utakmice. Jedinica k'o kuća.

> ODIGRAJ UNITED OF MANCHESTER – ALFRETON

Druga utakmica dana bit će puno uzbudljivija. 'Navijački' Manchester se nakon 17 kola nalazi na 19. mjestu sa 17 bodova, Alfreton je bolji za tri mjesta i tri boda. Obje momčadi variraju u formi, međutim United Of Manchester je pobijedio u dvije posljednje domaće utakmice i zbog toga vam savjetujemo da odigrate 'jedinicu'. Alfreton u zadnje tri utakmice ima tri poraza, a taj niz bi se danas mogao nastaviti.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Uto 20:45 2138 ENG6S Brackley Town - Southport Klađ. na utakmicu 1 1,40
Uto 20:45 2137 ENG6S Utd of Manch. - Alfreton Klađ. na utakmicu 1 2,35

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka