vijest

0

Dva zicera u Mijanmaru

23.03.2020 13:19 | Germanijak/V.R.

Dva dobra para danas donosi jedna od azijskih prvih liga.

Veličina slova A A A

Lopte su potpuno mirne praktički u cijelom svijetu, pogotovo zapadnom. Sportaši nastoje održati formu u privatnim angažmanima te ubiti dosadu raznoraznim sadržajima.

Za to vrijeme u azijskoj državi Mijanmar, nekadašnjoj Burmi, se i dalje igra nogomet. U 10. kolu u utorak u 10:30 po našem vremenu igraju se dvije utakmice. Magwe dočekuje Yangon United koji ih je zadnji put uništio sa 6:1. Gosti su kvalitetnija momčad, dosta jaka, o čem svjedoči činjenica da su neporažemi u Grupi F AFC Kupa. Uostalom, tečaj 1.45 na goste dovoljno govori.

NOGOMETNI TIP | 10:30 | Magwe – Yangon United

Kod dvoboja Shan Uniteda i Southern Myanmara je obrnuta situacija – sve upućuje na jedinicu. Domaćin je četvrti na ljestvici što je pokazatelj kvalitete, dok Southern drži dno. Današnji je domaćin neporažen zadnjih pet susreta, dok gosti imaju tri poraza, te po pobjedu i remi. Dva su sastava zadnjih godinu dana dva pita remizirali i to u rasponu od nula do dva gola. Ipak, oba sastava sklonija su efikasnijim utakmicama u zadnje vrijeme, pa ni oklada da oba zabijaju nije loša.

NOGOMETNI TIP | 10:30 | Shan United – Southern Myanmar United  

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka