vijest

0

Durant i Irving već treniraju zajedno (VIDEO)

30.09.2019 08:55 | Germanijak

Hoće li se vratiti jači no ikad?

Veličina slova A A A

Kao što svaki i površni pratilac košarke zna, Kevin Durant teško je ozlijedio Ahilovu tetivu tijekom finala 2019. i neće ga biti cijelu narednu sezonu.

No i prije toga naveliko se žongliralo sa opcijama nastavka karijere fantastičnog strijelca. Pretpostavljalo se da bi mogao kao slobodni agent napustiti Golden State Warriorse što se na kraju i dogodilo, te je potpisao za Brooklyn Netse. Tamo se pridružio još jednom superstaru koji se našao u slijepoj ulici u bivšem klubu, Kyrieu Irvingu, pa je tako oformljen tandem koji bi mogao napraviti dosta ''nereda'' u ligi u sezonama koje dolaze, napose od 2020./2021. kada će Durant ponovno biti u punoj akciji.

Logično, odlični krilni igrač će intenzitet treninga i rada na sebi dizati kako mu zdravstveno stanje to bude dozvoljavalo. Ovaj vikend su on i Irving već počeli malo šutirati, odnosno vježbati slobodna bacanja, što znači da Durant još nije sposoban ni za blaži skok-šut.

 

 

Na snimci je očigledno kako mu je desna noga vidno manja od lijeve, ali isto tako da sjajni šuter nije izgubio osjećaj u ruci. Netsi bi trebali i ove godine nesumnjivo ući u doigravanje na slabijem Istoku, no napad na najveće dosege očekuje se tek sezonu iza… Ako Durant bude barem dovoljan dio igrača kakav je bio prije ozljede.

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka