vijest

0

Dugogodišnji reprezentativac Hrvatske vraća se u PPD Zagreb

26.06.2019 14:07 | Germanijak

Prvaci Hrvatske slažu odličnu momčad.

Veličina slova A A A

PPD Zagreb i ove će sezone imati dosta promjena u igračkom kadru. Neminovno je to za klub koji ne može parirati najbogatijim klubovima Europe, pa su tako Urh Kastelic, Senjamin Burić, Leon Šušnja, Tin Kontrec i Ivan Sršen već napustili redove hrvatskog prvaka, no uprava ne miruje. 

Na gol stiže sjajni Matej Ašanin, novopečeni reprezentativac, poziciju pivota okupirat će jedan od najvećih svjetskih talenata na toj poziciji - Marin Šipić, uz njega dolaze Kristijan Bećiri i Darko Stojnič, dok za desnog vanjskog u Zagrebu imaju dvije opcije. Prva želja je Marko Kopljar koji bi također pristao na povratak u staro jato jer bi ovdje mogao računati na prijeko potrebnu minutažu. On se nakon ozljede nije naigrao u Fuchseu, no još uvijek čeka zeleno svjetlo odk lbua da može otići, potvrdio je za Večernji list Božidar Jović. 

Ako ne stigne Kopljar, tada je želja desni vanjski iz Železničara, Predrag Vejin. On je u Nišu igrao pod paskom Veselina Vujovića, ima 24 godine te igra slično kao Ivan Sršen koji se vraća u Nexe. 

Zagreb je htio i Jakova Vrankovića, ali on nije bio toliko zainteresiran za tu opciju, a i preskup je u ovom trenutku za apetite koje u metropoli mogu namiriti. 

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka