vijest

0

Drugi put promijenjen termin polufinala Kupa između Lokomotive i Hajduka

13.02.2018 12:41 | Germanijak

Ništa od Boysa, Torcide i Armade na 5 kilometara udaljenosti.

Veličina slova A A A

Termin utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj pomaknut je drugi puta, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici. Utakmica se prvotno trebala odigrati 28. veljače, kada se igra i druga polufinalna utakmica između Dinama i Rijeke na Maksimiru.

Iako su se mnogi ponadali kako će se istoga dana u Zagrebu, na manje od pet kilometara zračne udaljenosti naći Bad Blue Boysi, Torcida, Armada i navijači Lokomotive ( :) ), odmah je bilo jasno da se zbog sigurnosnih razloga te dvije utakmice ne mogu odigrati istog dana.

Tako da je Povjerenstvo za kup natjecanje promijenilo termin utakmice prvotno na dan ranije, 27. veljače u 17 sati, da bi danas ponovno promijenili termin na utorak 13. ožujka u 17:30.

Razlog nove promjene je stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj kako bi se stvorili što bolji uvjeti za odigravanje utakmica, pojasnio je povjerenik za natjecanje Josip Brezni za službenu Hajdukovu stranicu.

Valjda će sredinom ožujka travnjak u Kranjčevićevoj biti u boljem stanju, budući da se 10 dana prije te utakmice igraju dvije prvenstvene: Rudeš – Hajduk i Lokomotiva – Dinamo.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka