vijest

0

Domagoj Duvnjak opisao stanje u Kielu, Nijemci odredili datum finala Kupa

17.03.2020 17:04 | Germanijak/I.M.

Nijemci odredili kada će se igrati finale Kupa.

Veličina slova A A A

Pandemija koronavirusa paralizirala je kompletan sportski vijet, pa tako i rukomet. Najjača liga svijeta - Bundesliga - zaustavljena je, a stigli su i prvi zaraženi slučajevi. Kakvo je stanje, progovorio je Domagoj Duvnjak za Sportske novosti. 

"Kod kuće smo svi. Pomaka nema, tako je kako je i nema nam druge nego biti oprezan", poručuje kapetan hrvatske reprezentacije i dodaje:

"Kod nas je oko 60 navijača pod kontrolom zbog sumnje, a u Kielu je ukupno 12 osoba službeno zaraženih. Flensburg je lošije prošao, imao je druženje s navijačima nakon kojeg su svi završili u karanteni. Otac jednog djeteta došao je s koronom i čini se da je Glandorf zaražen."

Što se nastavka sezone tiče, zasad je samo poznato da je finale njemačkog Kupa prebačeno za 27. lipnja, dok se ništa osim toga još ne zna. Usprkos tome, MVP ovogodišnjeg Europskog prvenstva je optimističan:

"Kinezi polako stavljaju zarazu pod kontrolu i nadam se da ćemo i mi tim putem. Treba biti oprezan, trenutno nije za igranje, nije to najvažnije."

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka