vijest

0

Dinamov specijalist za hat-trick iznenadio vrlo visokom ocjenom na novoj FIFA 20

14.11.2019 18:02 | Germanijak/I.G.

Igra u formi života, a to je prepoznala i najigranija sportska simulacija na svijetu.

Veličina slova A A A

Svi znamo kako je Mislav Oršić procvjetao ove sezone. Iako je i prošle godine pod Nenadom Bjelicom bio i više nego dobar, ove je naprosto eksplodirao. Nakon što je lani prvi put upisao hat-trick u Dinamovom dresu protiv Rudeša, ove je sezone krenuo to i češće raditi. Prvo je Atalanti utrpao tri komada, da bi mjesec dana kasnije Kristijan Kahlin, vratar Gorice, jednak broj puta morao vaditi loptu iz mreže. Nije tu Mislav stao.

Moralo je proći novih mjesec dana da bi Oršić ponovno zabilježio hat-trick, a ovog puta stradala je Rijeka. Fantastične partije prepoznao je još ranije ove sezone i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Osim toga, novo priznanje došlo je i od pomalo neočekivanog izvora.

Naime, najigranija sportska video-igrica, FIFA 20, prepoznala je fantastičnu formu krilnog napadača 'modrih' te ga uvrstila u svoju najbolju momčad tjedna, čime je zaradio privremeno povećanje ukupne ocjene sa 73 na velikih 82.

Njegove glavne karakteristike su izrazito povećane, pa tako ima brzinu od 95 od maksimalnih 100, dok je snaga udarca narasla na 88, kao i dribling koji je na 84.

Novinski potal GiveMeSport okarakterizirao je ovu karticu kao najbolju s ocjenom 82 u povijesti FIFA 20, poglavito jer mu je vrijednost narasla sa 70 tisuća na 100 tisuća 'imaginarne valute'.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka