vijest

0

Modri žele Roberta Prosinečkog

07.07.2020 09:44 | Germanijak/A.V.

Legendarni hrvatski nogometaš sinoć je napravio ogroman korak ka ostanku u ligi pobijedivši Bešitkaš 3:1.

Veličina slova A A A

Igor Jovićević trajao je samo sedam utakmica na Dinamovoj kupi, kraće čak i od Nikole Jurčevića, ali takav je život u najvećem hrvatskom klubu. Mamić i njegova svita ne trpe loše rezultate, čak i kad su upakirani u tezu o testiranju mladih igrača kad je naslov u džepu i nema pravog rezultatskog imperativa. Klupa mu se opasno počela tresti još poslije blijedih izvedbi protiv Gorice, Osijeka i Intera, a Rijeka je bila samo kap koja je prelila čašu...

Sad se postavlja pitanje tko će preuzeti vruću modru klupu, a nekoliko imena logično iskače u prvi plan. Prvi i najočitiji kandidat jest bivši trener, a sad sportski direktor i mlađi brat Dinamovog gazde Zoran Mamić. U Dinamo se vratio kao šef sportskog sektora, ali nikog ne bi začudilo kad bi upravo on sjeo na Dinamovu klupu.

U kombinacijama su Željko Kopić i Goce Sedloski, također ljudi iz sustava čije imenovanje ne bi bilo prekomplicirano. Izvori Sportskih novosti tvrde kako je Goran Tomić na radaru zbog uspjeha s Lokomotivom, međutim najveća maksimirska želja navodno jest Robert Prosinečki...

Žuti je ime koje bi vjerojatno umirilo navijače, ali on je trenutačno u Kayserisporu s kojim radi sjajan posao i čini se kako će ostati u ligi pa treba vidjeti kako legendarni Robi diše.

Modri navodno razmišljaju da li uzeti vršitelja dužnosti do kraja sezone ili odmah zaposliti novog šefa... Sva gore navedena imena, izuzev možda Prosinečkog, bila bi spremna vjerojatno odmah uskočiti na klupu Dinama unatoč tome što je do konca sezone još samo tri kola, međutim pauza zbog koronavirusa skratit će predsezonu, pa novi trener neće imati puno vremena za uvođenje svojih ideja i moguće dovođenje svojih igrača tako da je logičnije da će odmah angažirati čovjeka koji će Dinamo voditi u sljedećoj sezoni.

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka