vijest

0

Dinamo upozorava na preprodaju ulaznica za Atalantu na crnom tržištu

20.11.2019 10:54 | Germanijak

Očekuje se navala navijača na Milano.

Veličina slova A A A

GNK Dinamo na svojim je web stranicama objavio kako je dobio informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC - GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu i na online servisima koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo.

Prema uputama talijanskih vlasti upozoravaju sve navijače koji su kupili ili koji će kupiti takve ulaznice da neće moći ući na stadion San Siro u Milanu zbog personalizacije svake ulaznice i osobnih podataka koji moraju biti istovjetni na ulaznici i na osobnom dokumentu s kojim navijači ulaze na stadion.

Policija je obaviještena o saznanjima o preprodaji određenog broja ulaznica, što je u načelu kažnjivo prema Prekršajnom zakonu. Iz kluba ovim putem ističu da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

Također, klun ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost, stoji u priopćenju.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka