vijest

0

Dinamo preoteo Hajduku jednog najtalentiranijih igrača u regiji

13.02.2018 18:54 | Germanijak

Potpisao je ugovor na pet godina.

Veličina slova A A A

Prije tri dana pisali smo kako je Dinamo gotovo sve dogovorio s reprezentativcem BiH Lukom Menalom, a sada je stigla i potvrda. Jedan od najtalentiranijih mladih igrača u regiji potpisao je za Dinamo na pet godina s time da do konca tekuće sezone ostaje u Širokom Brijegu koji se bori za naslov prvaka.

Dugo se pregovarali oko 21-godišnjeg talentiranog ofenzivnog igrača, a na kraju su Modri u Široku poslali 700 tisuća eura odštete, ali uz opciju ostanka do lipnja. Ove sezone Menalo je zabio devet golova i četiri puta asistirao u 17 nastupa čime je drugi strijelac lige.

˝Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim˝ - rekao je Menalo na predstavljanju.

On je inače bio velika želja Hajduka, neki su pisali i kako je taj transfer pred realizacijom, ali Modri su brzo reagirali. Menalo je inače već debitirao i za seniorsku reprezentaciju BiH kod našeg Roberta Prosinečkog u utakmicama protiv SAD i Meksika.

 (Foto: GNK Dinamo)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka