vijest

0

Dinamo ponudio Olmu najveći ugovor u povijesti kluba i vrtoglavu odštetnu klauzulu

11.08.2019 08:39 | Germanijak

Vrtoglave cifre su u pitanju.

Veličina slova A A A

Gotovo svakog dana se spekulira o budućnosti Danija Olma u Dinamu. Iako se činilo da je njegov odlazak ovog ljeta zicer oklada, Modri čine sve što je u njihovoj moći da do takvog scenarija ne dođe. Ako Španjolac ostane, povećava se šansa da se izbori Liga prvaka, a to znači samo 15 milijuna eura nagrade od UEFA-e i to za prvu ruku. Gdje su još novci od prodaje ulaznica, reklama, eventualnog osvajanja bodova u grupnoj fazi...

Stoga je Dinamo pred Olma stavio nevjerojatan ugovor. Kako prenose 24 sata, radi se o petogodišnjem ugovoru virjednom 10 milijuna eura neto, odnosno 2 milijuna po sezoni! Uvjerljivo najviše što je netko u Dinamu ikada imao, a vjerojatno i na ovim prostorima! 

Svjesni su na Maksimiru da, iako su Olmo i njegov otac ponovili da ih novac ne zanima, već samo garantirana minutaža, no svejedno Modri moraju podebljati aktualna primanja potencijalnog člana Furije. Uz to, u novi ugovor je ugrađena i otkupna klauzula od nevjerojatnih 50 milijuna eura! Što se konačne odluke tiče, Dani Olmo i njegovi zastupnici nisu još ništa rekli, ali su uzeli vremena za razmišljanje jer prijelazni rok traje do 1. rujna. Ipak, prema zadnjim informacijama, Dinamo još uvijek nije dobio zadovoljavajuću ponudu za svojeg dragulja i svakim danom njegov je ostanak sve bliži. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka