vijest

0

Dinamo osigurao pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica

29.05.2020 12:18 | Germanijak

Lijepa gesta prema najvjernijim navijačima.

Veličina slova A A A

Diljem svijeta sport i nogomet jedno su vrijeme bili zaustavljeni zbog epidemije koronavirusom, a sada se nogomet ne vraća samo na nogometne travnjake, već i na TV ekrane i pametne uređaje.

Nažalost, zbog epidemioloških razloga navijači na tribinama neće biti još neko vrijeme, ali u Dinamu su odlučili kako tome doskočiti. Hrvatski prvak osmislio je i inicirao pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20. koji će u sklopu kampanje s Hrvatskim Telekomom sve utakmice Dinama u Hrvatski Telekom Prvoj ligi moći gledati uživo na MAXtv To Go platformi i to potpuno besplatno.

Utakmice Hrvatski Telekom Prve lige sukladno odlukama nadležnih institucija bit će održane bez prisustva gledatelja na nogometnim stadionima, a navijači Dinama koji su ujedno i vlasnici godišnjih ulaznica moći će uživati u nogometnim potezima Plavih besplatno putem televizora i pametnih uređaja.

Pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica bit će aktivna od 6. lipnja do 31. srpnja 2020. godine.

MAXtv To Go uslugu uz dobiveni kod moći će aktivirati i vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo koji do sada nisu bili MAXtv To Go korisnici niti korisnici usluga Hrvatskog Telekoma.

GNK Dinamo na svojoj će web stranici početkom lipnja objaviti sve detalje o aktivaciji ove pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka