vijest

0

Dinamo organizira eSports turnir, sudjelovat će i igrači

07.10.2019 19:53 | Germanijak

Prijavite se na turnir.

Veličina slova A A A

GNK Dinamo u suradnji s partnerima u subotu, 12. listopada 2019. organizira „eDinamo Cup by Sancta Domenica“. Riječ je o prvom eSports turniru nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji a koji naš klub organizira u suradnji s pokroviteljima: Santa Domenica i Hrvatski Telekom.

Turnir počinje u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u prostorijama u podnožju tribine Sjever maksimirskog stadiona, a za nagradni fond od 10 000 kuna te titulu pobjednika borit će se 128 igrača koji će odmjeriti snage u FIFA 20.

Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5000 kuna, finalist će dobiti nagradu u vrijednosti 3000 kuna dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2000 kuna.

Na turniru će sudjelovati i igrači GNK Dinamo a prijave će biti online po principu najbrže prijave. Detaljnije informacije objavit će se na službenim kanalima kluba u utorak, 8. listopada u 13.00 sati.

Voditelj programa biti će komičar Aleks Curać – Šarić, dok će polufinalni ogledi te finale biti prenošeno na našem You Tube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

Iz kluba pozivaju sve navijače da dođu na prvi „eDinamo Cup“, gdje ih čekaju brojni zabavni sadržaji i nagradne igre. Posjetitelji će imat će priliku zaigrati FIFA 20 s prijateljima, te imat priliku vidjeti uživo i humanoidnog robota kojeg smo angažirali specijalno za ovu priliku.

(foto: GNK Dinamo)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka