vijest

0

Dinamo odbio ponudu za nasljednika Danija Olma

10.08.2019 13:58 | Germanijak

Nema prodaje.

Veličina slova A A A

Sjajne igre Dinama već dugo privlače kupce na Maksimir. No, među igračima koji su privukli interes bogatih stranih klubova nalazi se i jedan igrač koji je prošle sezone bio ponajveće razočarenje Modrih. No, splet nesretnih okolnosti u vidu ozljeda, a potom i strašne konkurencije u posloženom sastavu, gurnule su Lovru Majera na kraj klupe za rezerve. 

Ove sezone to bi se trebalo promijeniti, a Majer je već upisao nekoliko nastupa i privukao interes iz Engleske. Odmah po završetku utakmice protiv Ferencvarosa, za njega je stigla ponuda Birminghama, prenose Sportske novosti. 

Radi se o klubu koji je već doveo Ivana Šunjića iz Dinama, a sada su htjeli još jednom iznenaditi tržište i kupiti velikog dragulja plavih. No, odbijeni su iz razloga što u redovima hrvatskog prvaka smatraju da je Majer idealna zamjena za Danija Olma, čija se prodaja očekuje ovog ljeta. 

Bjelica logično sve veću minutažu daje Majeru, svjestan je da ga treba pripremati za ulogu koja mu slijedi. Kada je tako, ponude poput one iz Birminghama se odbijaju. Još uvijek nismo saznali o kojem se iznosu radi, no prodaja Majera ovog ljeta nije u prvom planu. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka