vijest

0

Livaković postaje jedan od najplaćenijih igrača Dinama

31.07.2019 10:20 | Germanijak

Bogat ugovor za reprezentativnog vratara.

Veličina slova A A A

Dinamo je prije nekoliko dana ponudio najveći ugovor u klupskoj povijesti Daniju Olmu te se još čeka da mladi španjolski reprezentativac stavi svoj paraf na točkastu liniju pri dnu. No, čini se kako nije jedini igrač kojemu Modri nude novi ugovor.

Prema pisanju Sportskih novosti, Modri su ponudili novi ugovor Dominiku Livakoviću od 600 tisuća eura po sezoni, čime bi ušao u krug najplaćenijih igrača, kao što su Arijan Ademi, Mario Gavranović, Francois Moubandje…

>>>ODIGRAJ Specijal: ljetni prijelazni rok

Ako Livaković potpiše novi ugovor, to nije nikakva garancija ostanka u klubu, jer je Montpellier ozbiljno zagrizao, no problem je što Francuzi iznos od 7,5 milijuna eura žele plaćati na rate, dok u Maksimirskoj 128 ta ideja ne dolazi u obzir. Dinamo s novim ugovorom želi pokazati poštovanje prema vrataru te ga s jakom financijskom injekcijom fokusirati isključivo na igru.

Predsjednik Montpelliera je nedavno izjavio da su poslali ponudu za Livakovića te da igrač želi doći, no da su Zoran Mamić i društvo odbili ponudu. Sad su poslali novi financijski prijedlog i ako opet budu odbijeni, neće nastaviti potjeru za hrvatskom jedinicom te se okreću alternativnim rješenjima. No, klub još nije doveo zamjenu za Lecomtea pa se izjava predsjednika može okarakterizirati kao svojevrstan blef te pritisak na upravu Modrih.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka