vijest

0

Di Marzio: Kalinić se vraća u Italiju

27.08.2019 13:13 | Germanijak

Nakon što je branio boje Milana, hrvatski napadač uskoro bi trebao odjenuti dres još jednog velikana.

Veličina slova A A A

Kalvarija Nikole Kalinića u Atletico Madridu konačno dolazi svome kraju. Bivši hrvatski reprezentativac ima iza sebe možda i najtežu godinu u karijeri. Prvo je izbačen iz reprezentacije koja je kasnije postala viceprvak svijeta, da bi potom u Atletico Madridu minute skupljao na kapaljku. 

Stoga je bilo jasno da će ovog ljeta pronaći izlaz iz španjolske prijestolnice, a kao spasonosno rješenje uletjela je Roma koja je dogovorila posudbu! Navodno je Kalinić pristao na status rezerve, a ako zadovolji, novi klub će imati i opciju otkupa za 15 milijuna eura!

Ovu vijest donosi Gianluca Di Marzio, što znači da ona ima priličnu težinu i da bi se ovaj transfer trebao uskoro i realizirati. Preduvjet tome je da Vučica proda Patricka Schicka, koji je trenutno napadač broj dva iza Edina Džeke. On je na rubu dogovora s Leipzigom, koji bi ga trebao dovesti na posudbu s opcijom otkupa za 30 milijuna eura. 

Uz napadača. Roma još traži i stopera. Kandidati su Daniele Rugani i naš Dejan Lovren, no zapelo je s dogovorom oko odštete. Na Anfieldu traže barem 20 milijuna, Roma bi rado htjela proći jeftinije ili s posudbom. 

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još svega nekoliko dana, stoga je realno za očekivati da jedan Hrvat uskoro potpiše za Romu, a možda i dva. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka