vijest

0

Deschaps na poluvremenu velikog finala: Hrvati koriste laktove, vidjeli ste s koliko energije idu na nas (VIDEO)

18.07.2018 16:54 | Germanijak/A.V.

Evo što je francuski izbornik poručio svojim igračima pod poluvremenom finalne utakmice SP-a protiv Hrvatske.

Veličina slova A A A

Procurio je video snimak iz svlačionice francuske reprezentacije pod poluvremenom finalne utakmice na SP-u protiv Hrvatske, a sad svi francuski, ali i hrvatski navijači, mogu čuti riječi koje su motivirale Francuze za sjajnu predstavu u drugom poluvremenu, kojom su potvrdili naslov svjetskih prvaka u Rusiji pobijedivši Kockaste 4:2.

„Slušajte,“ privukao je pažnju svojih igrača izbornik Didier Deschamps na poluvremenu susreta protiv Hrvatske pa nastavio.

„Jeste li vidjeli? Koriste laktove, tijela… Što rade? Uglavnom odmah traže Mandžukića, izuzev pokoje dijagonale s vremena na vrijeme. Mandžukić je odigra glavom, primi na prsa ili skrene nogom na krila. Budite oprezni kad ste oko njega.“

„Nek odigra glavom, ali pazite kako ste postavljeni, nemojte biti statični, uvijek se krećite. Pritisnite ga i razmišljajte.“

„Nemojte si otežavati, vidjeli ste s koliko energije idu na nas, odigrajte jednostavno. Imate li loptu, a pritišću vas, riješite je se što prije, dajte ju Kylianu, pričao je Deschamps.

„ Antoine, ti se spusti malo niže kad igramo kontru. Stojiš kao drugi napadač, a trebamo te kao opciju," zaključio je izborni, a na njegove riječi ubacili su se još pojedini reprezentativci pokušavši smiriti, ali i motivirati suigrače da završe posao. Nažalost, uspjeli su.

(screenshot)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka