vijest

0

Dan za vađenje Van Barnevelda

07.04.2020 13:38 | Germanijak

Danas je na programu turnir Ikona pikada.

Veličina slova A A A

Mnogi se ovih dana trude animirati ljude u vrijeme globalne ugroze. Od NBA igrača, preko nogometaša Bundeslige pa do igrača pikada.

Pogledajte TEČAJEVE na pikado mečevima.

Raymond van Barneveld se povukao od profesionalnog igranja prošle godine, ali još nije zauvijek umirovio strelice. Pokazuje to njegovo sudjelovanje na turniru Ikona pikada, koji se održava virtualno tokom krize izazvane korornavirusom. ovaj 52-godišnjak iz Haaga jedan je od šest sudionika turnira. Međutim, Barni bi vrlo rado zaboravio prvi dan. Peterostruku svjetski prvak u ponedjeljak je izgubio sva četiri meča. Osim Van Barnevelda, na turniru sudjeluju Nicholson, Nijman, Evans, Jenkins i Webster.

Turnir će se igrati šest dana, a završava u subotu. Svi igrači igraju u svojim domovima, a povezani su putem web-kamere. Bodovi se registriraju putem elektronske pikado ploče.

PIKADO TIP |14:30| Jenskins – Van Barneveld

Van Barneveld je u ponedjeljak na svom prvom nastupu doživio poraz od svog talentiranog zemljaka Nijmana 1:5. U nastavku je pao i od Nicholsona 2:5, Webstera 4:5 i Evansa 3:5.

Nijman je jedini igrač koji je postigao u prosjeku 100 poena i po tri strelice u meču. Protiv Evansa je došao do 100,6, što mu je donijelo pobjedu 5:4. Dvadesetogodišnji Nizozemac bio je najbolji prvog dana upisavši četiri pobjede, a još je porazio Webstera 5:1 i Nicholsona 5:3.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka