vijest

0

Dalić: Očekivali smo više gledatelja, a Rebić je pokazao svoju snagu

19.11.2019 20:33 | Germanijak/I.A.S.

Izjava izbornika Dalića po završetku prijateljskog ogleda protiv Gruzije u Puli.

Veličina slova A A A

Hrvatska je u prijateljskom ogledu u Puli pobijedila Gruziju.

Konačni rezultat utakmice bio je 2:1, a po završetku utakmice izjave za medije dao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić:

„Lijepo je završiti godinu sa pobjedom. Čini mi se da je danas bilo puno dobrih stvari, a bitno je da smo dali priliku svim igračima koji su bili s nama na ovom reprezentativnom okupljanju. Žao mi je ozljeda Vlašića i Juranovića, a što se tiče atmosfere moram reći kako je možda trebalo biti malo više ljudi na utakmici. Sve u svemu moramo biti zadovoljni kako je sve prošlo“, rekao je Dalić, nakon čega se detaljnije osvrnuo na ozlijede Juranovića i Vlašića:

„Vlašić je dobio udarac u nogu, ali izgleda kako ipak nije ništa ozbiljno. Juranovića je pak ulovio mišić, a ja se nadam kako će obojica biti dobro i kako će moći igrati za svoje klubove u nadolazećim utakmicama. Ali to je tako, teren je bio dosta klizav pa se onda dogode takve ozlijede.“, rekao je hrvatski izbornik nakon čega je dodatno pojasnio zašto je Ante Rebić odigrao svih 90 minuta:

„Rebić i Perišić su igrali jer im fali minuta u klubu, a danas je Rebić pokazao onu pravu snagu i ja ga takvog hoću i vjerujem da će on takav i biti.“, nadodao je hrvatski izbornik.

„Mi smo napravili svoj cilj koji je bio plasman na Euro, a sad se okrećemo pripremama. Imamo mnogo igrača, svi žele biti dio reprezentacije i možemo biti zadovoljni jer se svi trude i svi žele biti unutra. To je jako dobro i nemam nikakvih zamjerki ni na koga“, objasnio je Dalić, da bi se za kraj rekao kakve su mu želje u ždrijebu:

„Nemamo nikakvih želja, mi nećemo kalkulirati. Na nama je da tražimo dobar rezultat, a tko dođe, njega moramo i pobijediti“, zaključio je Zlatko Dalić.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka