vijest

0

CSKA Moskva stigla po Lovru Majera, odlazi li Nikola Vlašić u ligu petice?

03.01.2020 08:31 | Germanijak/I.A.S.

Još malo pa će u CSKA biti više Hrvata nego Rusa…

Veličina slova A A A

Prema najnovijim informacijama Sportskih novosti, CSKA Moskva poslala je službenu ponudu za Lovru Majera.

Kako doznaju SN, CSKA prvo želi dovesti mladu desetku Dinama na posudbu te bi se tek onda htjeli odlučiti jesu li spremni otkupiti njegov ugovor ili ne, ali taj način poslovanja nije nešto što zadovoljava ljude iz Maksimirske 128.

Dinamo pak nije zainteresiran ni za što osim za transfer pa se tako cijeli postao stavio u fazu čekanja,  s naglaskom da će on biti teško ostvariv ukoliko se realizira odlazak Danija Olma u redove nekog od najvećih svjetskih klubova.

Sportske doznaju kako su Majer i Olmo jedina dva igrača Dinama za koje su stigle službene ponude, a valja naglasiti kako trenutno u CSKA Moskvi igraju Nikola Vlašić, Kristijan Bistrović i Zvonimir Šarlija pa bi tako Lovro Majer imao dosta veliko društvo ukoliko dođe do realizacije transfera.

Nadalje, samo po sebi nameće se pitanje zašto bi CSKA dovodio Majera kada u kadru imaju Nikolu Vlašića, a upravo je 22-godišnji Splićanin najskuplji eksponat svlačionice moskovskog kluba(uz Maria Fernandesa) te je ova karijera ponajbolja u njegovoj karijeri.

Vlašić je glavni kreator igre najtrofejnijeg ruskog kluba, a u slučaju da Majer stigne u Moskvu ne bi nas iznenadilo da upravo Vlašić bude taj koji će napustiti klub. Interesa ne manjka, a posljednje vrijeme se najviše spominju imena klubova iz Premier lige i Serie A koji odakle se pomno prate njegove izvrsne predstave u dresu moskovskog kluba.

(foto: Pixsell)

 

novinar

Ižak Ante Sučić ,
Ižak Ante Sučić ,

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka