vijest

0

Cibona produžila suradnju s iskusnim starosjediocem

07.08.2020 09:16 | Germanijak/I.G.

Odrađen je test na koronavirus te je on mogao mirno odraditi svoj prvi trening s ekipom.

Veličina slova A A A

Košarkaški klub Cibona pohvalio se na svojim službenim stranicama da su potpisali dvogodišnji ugovor s Josipom Bilinovcem.

Kao što je bilo i najavljivano, 29-godišnji šuter dobio je produženej suradnje od kluba, a pod Tornjem igra od 2017. godine. S obzirom na redovne promenade u redovima „Vukova“ možemo ga slobodno nazvati i starosjediocem.

„Iznimno mi je drago što ostajem u Ciboni još 2 sezone. Lijepo se vratiti normalnim treninzima sa klubom nakon ove velike pauze uzrokovane koronavirusom. Jedva čekam da krenu utakmice i nadam se da će se stanje što prije normalizirati kako bi i navijačima bio omogućen ulazak“, rekao je Bilinovac po potpisu ugovora za službene klupske stranice.

„Potpis Bilinovca je jako bitan potpis za klub. To je igrač koji pokriva više pozicija, može igrati sve pozicije od 1-3. Još bitnije od toga je da je on pravi profesionalac, igrač koji je maksimalno podređen timu. Zajedno sa Marićem i Novačićem će biti velika podrška i sigurnost ovim mladim igračima u ekipi“, izjavio je trener Cibosa, Ivan Velić.

(Foto: Marko Prpić/Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka