vijest

0

Chelsea na korak od najtalentiranijeg braniča u francuskom nogometu

29.03.2020 08:36 | Germanijak

Plavi trguju dok nogomet miruje...

Veličina slova A A A

Chelsea je navodno na korak od potpisa jednog od najtalentiraniji braniča u francuskom nogometu, francuski mediji pišu kako će Lilleov stoper Gabriel pristupiti Plavima čim se otvori sljedeći prijelazni rok.

Novinari Eurosporta tvrde da je Everton također vrlo zainteresiran, ali dodaje kako je prelazak u Chelsea „još malo pa gotov.“ Jasno, još nije poznato kad bi se nogometna natjecanja mogla nastaviti i kako će taj datum utjecati na transferni sustav, ali ista nepoznanica visi nad svim poslovima koji se trenutačno dogovaraju.

Brazilac se odlično snašao od dolaska u Ligue 1, a uzlazna putanja na kojoj je njegova forma od dolaska u ligu, doista je impresivna. Odigrao je obje utakmice u Ligi prvaka protiv svog budućeg poslodavca ove sezone i tad je zapeo za oko menadžeru plavih bluza. Ima 22 godine i može biti jedino bolji.

Lilleov kontroverzni predsjednik Jean Michel Aulas dao mu je novi ugovor prošli mjesec, ali samo kako bi se zaštitio od "krađe", odnosno spriječio odlazak po lošijim uvjetima, jer je svim stranama uključenim u ovaj transfer jasno kako na ljeto odlazi u bolju sredinu, zvala se ona Chelsea ili nekako drugo.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka