vijest

0

Červar: Htjeli smo mijenjati Duvnjaka baš kad se ozlijedio, ali nas nije čuo od buke

13.01.2018 00:07 | Andrija Vuković

Domagoj Duvnjak ozlijedio je list desne noge, ako je puknuće, vjerojatno može zaboraviti nastavak turnira.

Veličina slova A A A

Izbornik Lino Červar bio je vjerojatno jako zadovoljan rezultatom i svojim igračima nakon pobjede portiv Srbije 32:22 u prvoj utakmici na Euru, ali nije se mogao natjerati na osmjeh na presici. Razumljivo u mislima mu je bio naš kapetan i ponajbolji igrač Domagoj Duvnjak, koji je jedan od rijetkih čija zamjena, Stipe Mandalinić, do posljednjih četiri minute nije igrao. Duvnjak se u obrani mijenjao s Mamićem u prvom dijelu, ali gotovo cijelo drugo, barem do ozljede, bio je na parketu. Dojma smo previše za igrača koji je tempirao povratak samo za ovo natjecanje, svakako previše s obzirom na situaciju na terenu.

„Povreda lista desne noge, moramo napraviti snimak pa ćemo vidjeti što se dogodilo Povreda je svakako,“ rekao je Červar, pa pokušao opravdati zašto ga je tako neshvatljivo dugo držao u igri.

„Željeli smo mijenjati Duvnjaka, ali bila je galama u dvorani i nije nas čuo. Dogodilo se što se dogodilo, valjda je sudbina tako željela.“

Ako je riječ o puknuću Duvnjak može zaboraviti ostatak turnira, eventualno se može nadati nastupu u polufinalu, ako i toliko. Sve što stožer hrvatske reprezentacije sad može jest nadati se da nije riječ o puknuću.

Izbornik se zatim okrenuo današnjem velikom iznenađenju u našoj skupini, porazu Švedske od Islanda.

„Moram reći da su nas iznenadili Island i Švedska. Vjerojatno su imali pristup lakoćemo, Island se odlijepio i Švedi su se istrošili hvatajući rezultat. Iznenađenje je za one koji su gledali utakmicu, oni koji su je gledali od početka znaju zašto je tako završila,“ zaključio je Lino.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka