vijest

0

Čelnici Bostona ljuti na menadžera LeBrona Jamesa: To je bilo jako jeftino

15.02.2019 12:56 | Germanijak/E.F.

Sve zbog Anthonyja Davisa.

Veličina slova A A A

Anthony Davis je glavna NBA priča od kada je zatražio trade, odnosno odlazak iz New Orleansa. Davis je ostao u New Orleansu gdje će igrati do kraja sezone, a sinoć je ozlijedio rame na utakmici protiv Oklahome.

Nakon što se postavi točna dijagnoza postat će jasno hoće li Davis više igrati za Pelicanse ove sezone, a ako ne bude, onda će mu ogled protiv Thundera biti i posljednji u klubu koji ga je draftao jer je jasno da će New Orleans na ljeto tradeati svojeg franšiznog igrača.

Favoriti za dovođenje Davisa opet će biti Lakersi, koji su najviše nudili i u ovom prijelaznom roku, ali NBA analitičari očekuju da će se u priču uključiti i New York, a posebno Boston koji nije mogao sudjelovati u nadmetanju za njega ove zime, ali može u ljeto. Uz to, Celticsi imaju i najviše resursa za poslati u New Orleans. Zbog svega toga u Bostonu su ljuti na neke tekstove koji su uoči ovogodišnjeg trade deadlinea objavljeni u američkim medijima.

Posebno se to odnosi na priču po kojoj Kyrie Irving ne bi potpisao novi ugovor s Bostonom te bi na ljeto preselio u New York. Pelicansi smatraju da je tu priču u eter poslao Rich Paul, menadžer LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa, a sve kako bi preplašio Pelicanse. Naime, Celticsi smatraju kako je cijela priča objavljena kako bi New Orleans odustao od čekanja ljeta jer bi, po toj priči, Boston u slučaju odlaska Irvinga odustao od dovođenja Davisa.

„To je bilo jako jeftino“, prenosi Sporting News izjavu neimenovanog čelnika Bostona.

Ako su i posumnjali u tu priču, Pelicansi nisu na nju 'zagrizli'. Davis je ostao u njihovim redovima pa će se saga nastaviti za nekoliko mjeseci…

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka