vijest

0

Cedevita seli iz Zagreba?

22.05.2018 13:36 | Germanijak

Možda bi napokon dobili navijače.

Veličina slova A A A

Najbolji hrvatski košarkaški klub, Cedevita, nikada nije uspjela pobuditi zanimanje Zagrepčana pa su tako njihove domaće utakmice u pravilu slabo praćene te bez prave navijačke atmosfere. Cedevita je neke utakmice igrala u drugim gradovima, gdje su čak imali i bolju atmosferu, a sada navodno razmišljaju o preseljenju u Varaždin. Tako barem tvrdi portal eVaraždin.

Naime, oni su tragom informacije da je Cedevita izrazila želju da svoje domaće utakmice igra u varaždinskoj Areni, za to dobili potvrdu gradonačelnika Ivana Čehoka.

„Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga. Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti“, prenosi eVaraždin riječi Ivana Čehoka.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka