vijest

0

Carrillo kompletirao stručni stožer

10.01.2017 09:28 | Večernji.hr

Važan član Carrillova stožera je Mađar Mátyás Czuczi, njemu ide uloga analitičara, a prinova je i Tihomir Bulat iz Splita.

Veličina slova A A A

Posložio je svoj stožer Hajdukov trener Joan Carrillo. Promijenio je kompletnu krvnu sliku, od poljudskih kadrova uzeo je tek Vika Lalića, nekadašnjeg polivalentnog igrača Hajduka te će koristiti usluge kondicijskog stručnjaka Marija Tomljanovića, odnosno njegova izaslanika u prvoj momčadi Jakova Previšića.

S tim da valja notirati da je Španjolac Xavier Coll Planas, koji ima status prvog pomoćnika, stručnjak za kondicijsku pripremu, pa će i on štogod imati reći o načinu rada na pripremama.

Planas je stigao iz španjolskog trećeligaša Llagostere, i ondje je bio pomoćnik, totalna je nepoznanica... Ali, Carrillo mu silno vjeruje. Važan član Carrillova stožera je Mađar Mátyás Czuczi, njemu ide uloga analitičara, a prinova je i Tihomir Bulat iz Splita.

Bulat je trener vratara s najvišom školom u Hrvatskoj, o njemu se mogu samo čuti riječi hvale. Carrillo je posegnuo za rješenjima kao i drugi strani treneri, Pušnik je imao Žigu Kljajića, koristio je usluge prof. Đorđevića, a Krasimir Balakov sa sobom je doveo Grueva i Arsova.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka