vijest

0

Čačić: Mi smo nepoznanica za Čile kao i oni za nas

09.01.2017 14:44 | Germanijak

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u kineski Nanning u kojem će nastupati na China Cupu.

Veličina slova A A A

Izabranici Ante Čačića u srijedu otvaraju China Cup utakmicom protiv Čilea. Na turniru nastupaju još i domaćin Kina te Island.

Zadovoljstvo mi je što je Hrvatska pozvana na premijerno izdanje China Cupa, premda se ne održava u sklopu Fifinog termina i teško je okupiti najbolje igrače. Međutim, učinili smo sve da okupimo momčad koja će dostojno prezentirati hrvatski nogomet“, rekao je izbornik Ante Čačić po dolasku u Nanning, objavile su službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatska reprezentacija je uglavnom složena od igrača s domaćih travnjaka.

Mi smo nepoznanica za Čile kao i oni za nas, ali naši će igrači napraviti sve za dobru utakmicu, na zadovoljstvo svih poklonika nogometa u Kini“, poručio je Čačić.

Naš protivnik Čile je najavio lov na trofej.

Sve su reprezentacije došle s ambicijom biti što je moguće bolji i u tom nastojanju domoći se pobjede i trofeja. Tako smo i mi došli s istom ambicijom. Sve protivnike poštujemo, iako možemo smatrati Čile favoritom zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Hrvatska ipak protiv svakoga želi biti svoja, tražiti pobjedu, dakle i prolaz do finala China Cupa“, naglasio je Čačić.

Josip Pivarić se nada da će se stići oporaviti od dugog puta.

Dugačak je put, razlika je sedam sati, prošli smo i vremenske neprilike u Europi, no potrudit ćemo se kako bismo u ova dva dana doveli formu na optimalnu razinu. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti od puta i u dobrom stanju ući u susret s Čileom“.

Hrvatska prvu utakmicu na China Cupu igra protiv Čilea u srijedu u 11:35 po našem vremenu.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka