vijest

0

Burno na Poljudu - odlazi čak 11 igrača, vraća se Ante Erceg?

16.05.2018 11:39 | Germanijak

Na Poljudu u očekivanju finala Kupa i izbora novog predsjednika slažu momčad za sljedeću sezonu.

Veličina slova A A A

Kako će Hajduk izgledati sljedeće godine i tko će voditi klupsku politiku? Pitanje je to na koje navijači splitskog kluba traže odgovor, a Sportske novosti danas donose kako je velik broj igrača koji žele napustiti Poljud.

Prije svih je tu Marko Futacs koji traži raskid ugovora na štetu kluba nakon sukoba s navijačima. Problem s navijačima ima i Ahmed Said, pa se ne očekuje da i on ostane na Poljudu, a ugovor istječe Hugu Almeidi.

Pitanje je hoće li Hajduk otkupiti ugovor Adamu Gyurcsu, a zanimljivo je da bi Splićani mogli otići bez sva tri vratara. Naime, Karlo Letica još uvijek nema profesionalni već stipendijski ugovor, ali i brojne ponude, a Dante Stipica i Ivo Grbić imaju ugovore samo do ovog ljeta. Na izlaznim vratima je i stoper Petar Bosančić, a u inozemstvo bi i kapetan Zoran Nižić.

Treba vidjeti i kako će se razvijati situacija sa Savvasom Gentsoglouom i Zvonimirom Kožuljem, veznjacima koji kod Željka Kopića nisu u prvom planu, a s njima bi se popis onih koji bi ovog ljeta mogli napustiti Poljud narastao do broja 11.

S druge strane, izgledan je povratak Ante Ercega. On je ove zime za 1,5 milijun eura otišao u Al-Ahli iz Dubaija, ali tamošnji čelnici kluba navodno nisu previše zadovoljni njegovim igrama pa bi mogao dobiti raskid ugovora. U tom slučaju, Erceg se vraća na Poljud, a pitanje je samo koliko će tražiti za ugovor…

Sve u svemu, bit će ovo dugo, toplo ljeto na Poljudu.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka