vijest

0

Brozović napušta Italiju i vraća se u Zagreb

23.03.2020 21:52 | Germanijak

Karantena je u Interu završila.

Veličina slova A A A

Talijanski Inter okončao je petnaestodnevnu izolaciju koja je započela nakon pozitivnog nalaza Juventusovog igrača Danielea Ruganija i nijedan igrač nije pokazao simptome povezane s koronavirusom.

Dio igrača sada se želi priključiti svojim obiteljima u inozemstvu, a prvi koji je napustio Italiju je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, objavila je talijanska agencija ANSA.

"Epic Brozo" je zatražio od kluba da ga pusti u Hrvatsku kako bi se priključio obitelji nakon što je serija potresa uzdrmala Zagreb. Zanimljivo, hrvatskog veznjaka sada i u Hrvatskoj očekuje samoizolacija jer dolazi iz zemlje iz koje se nakon ulaska u Hrvatsku mora u samoizolaciju na 14 dana.

Zasad je poznato da će osim Brozovića, Italiju napustiti i Romelu Lukaku. Nastavak treninga u Interu je prvotno bio zakazan za 25. ožujka, no iz kluba su najavili kako će odgoditi okupljanje.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka