vijest

0

Broneboytsyi, Kingsi i stare mušterije

07.05.2020 10:00 | Germanijak/M.N

Ruska Liga Pro nudi sjajne tečajeve.

Veličina slova A A A

Tečajevi na rusku Ligu Pro su prejaki. Zašto onda s leda ne uzeti nešto unosno, kad smo još u prilici odigrati po koji tip na natjecanju u kojem se igraju tri trećine u trajanju po deset minuta.

Pogledajte TEČAJEVE Lige Pro 3x10

HOKEJAŠKI TIP |11:55| Ice Banda – 6 Trolley

Dvoboj momčadi koje su u lošoj formi. Ice Bandi bi dobro došla pobjeda pa makar i na penale, kao prije neki dan kad su baš današnje rivale dobili nakon regularnog iksa. Mišljenja smo da su na ovom paru sva tri znaka moguća.

HOKEJAŠKI TIP |16:00| Broneboytsyi – Serp i Molat

Broneboytsyi su momčad s kojima ostatak lige ne voli igrati, jer je kvaliteta i rezultat u pravilu na njihovoj strani.  Serp i Molat bi kao većina trebao pasti na današnjem ispitu, iako su prije par dana pružili dobar otpor i izgubili tek nakon penala. No, danas su u prvom dvoboju dobili po „ušima“ 5:2, u drugom dvoboju se ipak nadaju da će odigrati malo bolje, ali…

HOKEJAŠKI TIP |17:00| Kings Town – Reactivatory

Gosti su u groznoj formi, trenutno su na devet poraza zaredom. Nisu ni domaćini u zenitu, ali danas bi mogli malo popraviti krvnu sliku. No, očekujemo uzbudljiv dvoboj, u kojem bi mogli vidjeti dosta golova.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka