vijest

0

Brekalo otkrio gdje nastavlja karijeru

22.07.2019 18:51 | Germanijak

Jedan od naših najtalentiranijih mladaca traži najbolju opciju za igrački razvoj.

Veličina slova A A A

U posljednje vrijeme se dosta priča o nastavku karijere Josipa Brekala. Odlični mladi krilni igrač nije bio zadovoljan svojom minutažom u Wolfsburgu prošle sezone, te je dao do znanja kako bi htio promijeniti sredinu.

Ponuda je bilo, od Milana, Sampdorije, Benfice i Sportinga, između ostalih, a spominjali su se iznosi i od preko 20 milijuna eura. No čini se kako Brekalo ostaje u automobilskom gradu.

Naš U-21 kao i A reprezentativac imao je odličan nastup na Euru za mlade u San Marinu, iako se to za samu reprezentaciju ne može reći. Bilo kako bilo, izgleda da su to u Wolfsburgu shvatili kao poruku i upozorenje da se mladog dragulja ne smiju riješiti, te da ga itekako mogu koristiti u narednoj sezoni.

Novi trener Oliver Glasner je očigledno Brekala uvjerio da mu je potreban, s obzirom da je igrač i sam na kraju rekao da bi htio ostati. Mi vjerujemo kako će iskoristiti priliku – znanja i talenta ima, a sad, nakon što se u više navrata dokazao u obje hrvatske reprezentacije, sigurni smo i samopouzdanje.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka