vijest

0

Bjelica riješio sve dvojbe: Već se zna sastav za City

29.09.2019 09:12 | Germanijak

Ovako bi Modri trebali izgledati na Etihadu...

Veličina slova A A A

Nenad Bjelica nije želio reći ni riječ o Manchester Cityju prije nego odradi obaveze u HNL-u, a kako je Lokomotiva uspješno apsolvirana, više nema zapreke za otvaranje teme o kojoj zapravo svi koji vole Dinamo jedino i razmišljaju.

Svaka čast hrvatskom prvenstvu i kupu, ali Liga prvaka je tema broj jedan u hrvatskoj metropoli osobito nakon impresivnog razmontiravanja Atalante u 1. kolu. Sad je na redu najteži ispit u skupini, gostovanje na Etihadu kod moćnog Guardiolinog Cityja, a Sportske novosti tvrde kako će Dinamov šef na travnjak engleskog prvaka poslati identičnu momčad koja je pobijedila u prvom kolu. I to ponovo u sustavu 3-5-2.

Jedino što bi moglo poremetiti taj Bjeličin plan su problemi s ozljedama dvojice stopera, Dilavera i Theophilea – Catherinea, naime obojica su lakše ozlijeđeni i bore se s vremenom, ali u Modrom taboru nadaju se kako bi se mogli oporaviti do prvog sučevog zvižduka u utorak. Bliži liječničkom zelenom svjetlu navodno je Dilaver, za kojeg je Bjelica rekao kako vjeruje da će biti okej, a Theophile-Catherine je još pod upitnikom.

Stoga, Modri bi na Etihadu trebali istrčati u sastavu: Livaković - Theophile-Catherine, Dilaver, Perić - Stojanović, Ademi, Moro, Olmo, Leovac - Petković, Oršić.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka