vijest

0

Bjelica na odlasku iz Dinama, evo što mu je presudilo

27.03.2020 08:08 | Germanijak

Nakon nedavnih događanja, ovo je očekivan rasplet priče.

Veličina slova A A A

Nenad Bjelica i današnji je dan dočekao kao prvi trener Dinama, no čini se da je pitanje odlaska samo formalnost. Najuspješniji trener Modrih u posljednja dva desetljeća s klupe odlazi nakon velike krize koju je prouzročila odluka uprave da svim igračima i stručnom stožeru odreže trećinu plaće na sljedećim pola godine.

Bjelica i igrači iz prve momčadi odbili su taj prijedlog, a potom je Dinamo jučer u večernjim satima otpustio kompletan trenerski stožer, izuzev Bjelice.

Jasno je da se time priprema teren za odlazak trenera koji je miljenik navijača, da je do raskola na relaciji klub - trener definitivno došlo. Kako prenose Sportske novosti, iz kluba su Bjelici zamjerili izjave oko Danija Olma, kada je rekao "da je Olmo proizvod svojih roditelja, a sve kasnije je splet okolnosti". Zoran Mamić javno je to zamjerio, ali i rekao kako to neće ništa promijeniti u njegovom odnosu spram trenera. Osim toga, Bjelica je, za ukus klupske uprave, malo zanemario mlade igrače. Pored toga je u posljednje vrijeme, posebno u Osijeku, pokazao neviđenu nervozu. 

Sve je to, malo po malo, dovodilo do današnje situacije, a posljednji slučaj oko rezanja plaća, bio je okidač za konačni rasplet. Bjelica je ostao bez kompletnog stručnog stožera, istog onog koji ga prati cijelu karijeru. Čini se da je jedino pitanje: Tko će pokrenuti inicijativu za odlaskom? Bjelica ima vrlo visoku plaću, 1.2 milijuna eura godišnje, stoga bi otpremnina trebala biti oko 1.5 milijun eura jer ugovor traje do sljedećeg ljeta. To u Dinamu svakako žele izbjeći ako je moguće. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka