vijest

0

Bivši suigrač otkrio razliku u treningu Messija i Cristiana

12.09.2018 11:55 | Germanijak/I.G.

Nastupao je s Argentincem u reprezentaciji.

Veličina slova A A A

Rivalstvo Lionela Messija i Cristiana Ronalda jedno je od najvećih – ako ne i najveće – u modernoj sportskoj povijesti.

ODIGRAJ Juventus - Sassuolo

Iako su igrači puni međusobnog poštovanja jedan prema drugome, njihovi fanovi redovno se prepucavaju 'tko je bolji'. Jedan od igrača koji su dijelili svlačionicu s obojicom, koji može dati unikatan uvid u karijere Argentinca i Portugalca, jest Carlos Tevez.

Sa Barceloninim čarobnjakom, Tevez je zajedno nosio reprezentativni dres, a ovako je opisao Messijeve trening-navike.

„Messi… Nikada ga nisam vidio u teretani“, rekao je 34-godišnji napadač, dodajući: „Nikada ga nisam vidio da trenira s utezima ili radi neke slične tehničke vježbe. Njemu sve to dolazi prirodno. Međutim, kada su jedanaesterci u pitanju, to je trenirao. Prvotno ih nije izvodio, ali sada ih sve izvodi“.

ODIGRAJ Watford – Manchester United

S druge strane, sa Portugalcem je Tevez igrao u dvije sezone provedene u redovima Manchester Uniteda. Ronaldove navike u teretani su 'malo drugačije'.

„Cristiano je uvijek išao u teretanu poslije treninga. Za njega je to bila opsesija, kao i želja za postajanjem najboljim u svemu što radi“, rekao je strijelac 34 pogotka za Crvene vragove. Otkrio je potom još dio Ronaldove etike: „Kada je trening počinjao u 9 ujutro, ja bih stigao u 8 i on bi već bio tamo. Čak i kad bih ja došao u 7:30 on bi već bio u trening centru. Počeo sam se pitati 'kako da se riješim ovog tipa?' Tako sam se jednog dana pojavio u 6 ujutro – i ponovno je bio došao prije mene. Pospan, ali je bio tamo“, izjavio je Carlitos.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka