vijest

0

Bivši Kauboj u veteranskoj dobi potpisao trogodišnji ugovor

02.06.2020 15:25 | Germanijak/I.M.

Jako se rijetko ovo može vidjeti.

Veličina slova A A A

Rijetko imamo prilike svjedočiti da se igračima u veteranskim godinama nude ugovori na duže od jedne sezone, no bivši hrvatski rukometni reprezentativac potpisao je trogodišnje produljenje iako će u rujnu napuniti čak 35 godina. 

Naime, golman rođen u Ljubuškom potpisao je novi ugovor s mađarskim Pick Szegedom. Alilović je imao ugovor do ljeta 2021. godine, a on je sada produžen za još dvije godine. U ovom klubu je od 2018. godine, a stigao je iz Veszprema gdje je proveo punih sedam godina. Prije toga jednu je sezonu nastupao za Celje, pet za Ademar Leon u koji je stigao iz matičnog Ljubuškog. 

"Moja obitelj i ja sretni smo u Szegedu i jako sam sretan što sam produžio ugovor. Ovo je za mene najbolje mjesto i za moju karijeru i za privatan život. Volim igrati u dresu Szegeda, sviđa nam se Mađarska i ovdje ćemo definitivno ostati naredne tri godine. Brzo su me navijači prihvatili, a to mi je bilo važno. Želja mi je osvojiti trofej sa Szegedom, nadam se Ligi prvaka, a nastavit ću pomagati suigračima svojim iskustvom", poručio je Alilović prilikom potpisa.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka