vijest

0

Bivši igrač Rijeke, Šibenika i Istre potpisuje za turski Bešiktaš!

26.07.2019 11:34 | Germanijak

Uskoro bi mogao postati novi suigrač našeg Domagoja Vide!

Veličina slova A A A

Jamilu Collins ovih bi dana trebao postati novi suigrač Domagoja Vide. Bivši lijevi bek Rijeke, Istre i Šibenika našao se na prekretnici karijere prije dvije i pol godine kada nije znao što mu je činiti, pa se odlučio na riskantan potez te je otišao u tadašnjeg njemačkog trećeligaša Paderborn.

Prvo je ušao u drugu, a odmah nakon toga i u prvu ligu, a mladi Jamilu je za svoj Paderborn odigrao praktički sve utakmice prošle sezone te je uz domaćeg čuvara mreže bio igrač sa najviše odigranih minuta za Paderborn.

Njegove dobre nisu prošle ispod radara ni izborniku nigerijske nogometne reprezentacije koji je ovog 24-godišnjaka ustalio u prvih 11 Orlova na mjestu lijevog braniča, a sa svojom reprezentacijom stigao je i do trećeg mjesta na ovogodišnjem Afričkom kupu nacija.

Bešiktaš je navodno spreman ponuditi 1,5 milijuna eura za Nigerijca, ali vrlo vjerojatno će morati dublje posegnuti u džep ukoliko žele da ovaj član novog njemačkog prvoligaša dogodine igra za njih.

Collins je neposredno prije odlaska na Afrički kup nacija odradio i jedan razgovor s portalom Germanijak, a što je zanimljivo imao za reći pročitajte u nastavku teksta:

Njegova tržišna vrijednost u konstantnom je porastu posljednjih godina, a treba naglasiti da ukoliko se njegov transfer u Bešiktaš ostvari, tamo neće biti baš sam, budući da će ga u turskom velikanu dočekati kapetan Domagoj Vida, s kojim će Jamilu lako pronaći zajednički jezik (koji će u svakom slučaju biti hrvatski).

 

 

 

 

(foto:Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka