vijest

0

Luđak Sarri: Toliko drame, a nije me stavio u igru, htio sam plakati!

28.06.2019 09:31 | Germanijak/I.G.

Zanimljiva ispovijest nogometaša.

Veličina slova A A A

Da je Maurizio Sarri vrlo pedantan i temeljit trener, kada je priprema za utakmicu u pitanju, to je više-manje većini nogometnih zaljubljenika poznato. Davno je u javnosti poznata njegova famozna bilježnica sa 33 različite kombinacije za izvođenje prekida, a bjesomučno pušenje cigareta – nekada i do 60 njih dnevno – odavno mu je postalo zaštitni znak.

ODIGRAJ Maroko - Obala Bjelokosti

Međutim, svi njegovi bivši pa i trenutni suigrači uvijek naglašavaju kako živi nogomet „od jutra do sutra“. Najnovije svjedočanstvo koliki je fanatik talijanski strateg u tome i koliko razmišlja samo o nogometu i sljedećoj utakmici, iznio je njegov bivši igrač iz redova Napolija, Kalidou Koulibaly za The Players Tribune.

„Nikada neću zaboraviti dan na koji mi se rodio sin, bila je to luda priča koja savršeno opisuje sve oko Napolija. Supruga je otišla u bolnicu ujutro, a mi smo navečer igrali protiv Sassuola. Bili smo u sobi za video-analizu, a meni je mobitel konstantno vibrirao. Inače ga ugasim, ali bio sam zabrinut za suprugu, zvala me pet ili šest puta“, započeo je priču Senegalac.

„Sarri je vrlo 'intenzivan' čovjek i zato se nisam htio javiti na mobitel. Na raju sam otrčao van i javio se, a supruga je rekla da moram odmah doći jer će roditi. Otišao sam do Sarrija i rekao mu: 'Gospodine, oprostite, ali moram ići, sin će mi se roditi'. Na to me Sarri pogledao i rekao: 'Ne, ne, ne, Trebam te večeras, Kouli. Stvarno te trebam, ne smiješ ići“.

Potom je stoper Napolitanaca izrazito inzistirao na odlasku, pod uvjetom suspenzije i novčane kazne.

„Sarri je izgledao izrazito rastresen ispuhujući svoju cigaretu. Pušio je neko vrijeme i onda je rekao: 'OK, možeš otići u bolnicu.m ali moraš se vratiti na utakmicu večeras. Trebam te Kouli!“

Potom je Koulibaly otišao prisustvovati rođenju svog prvog djeteta, da bi nedugo nakon što se rodio dobio prvi poziv Talijana.

„U 16:00 dobio sam poziv gospodina Sarrija. Ovaj čovjek… morate to shvatiti, on je luđak. Govorim to u pozitivnom smislu, ali on je uistinu lud! Rekao mi je: 'Kouli, vraćaš li se? Trebam te, stvarno te trebam, molim te!“

Potom je dobio, kako sam igrač kaže, 'blagoslov' supruge da može ići i nije htio ostaviti suigrače na cjedilu.

„Došao sam na stadion, pripremam se za igru, Sari ulazi u svlačionicu i stavlja popis igrača koji igraju od prve minute. Ja gledam, gledam i gledam… Nema mog broja. Rekao sam mu: 'Gospodine, jel se vi zafrkavate?' Na to mi je on odgovorio: ' Što? To je moj odabir'. Stavio me na klupu na što sam mu rekao da sam ostavio suprugu i sina u bolnici i da mi je rekao da me treba za utakmicu. Odgovorio je: 'Da, trebam te na klupi'. Toliko drame, a nije me ni stavio u igru od prve minute! Kada se toga sada sjetim, smješno mi je, ali tada sam htio plakati“, završio je 28-godišnji branič ovu neobičnu anegdotu.

Vidjet ćemo kako će se Sarri s ovakvim fanatizmom snaći u svlačionici Juventusa nakrcanoj zvijezdama…

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka